Любовни истории

Имам връзка с циганин

Сподели
Моята история е следната: преди 3 години се запознах с момче, което е от ромски произход. Дълко време не казах на родителите си защото никога не биха одобрили,че имам връзка с циганин. Всичко беше нормално обичаме се много, добър човек е никога не ме е накарал да правя нещо което не искам, да крада или т.н просто е различен от другите роми. Но един ден родителите ми ни видяха,аз първо излъгах, че е просто приятел но на другия ден моята сестра каза на майка ми, че имам връзка с него, че тя го познава и е много добър човек и че по добре да го приемат от колкото да бъда нещастна и да се разделям насила с него, та нали най важното е човек да бъде щастлив. Майка ми реагира много зле каза, че ако бащами разбере ще стане страшно и никога повече няма да искат да ме погледнат, защото аз да бъда с циганин за тях е най страшното. Незнам какво да правя казва ми че ще я разболея дава ми срок от месец да го оставя ако не го направя казва на баща ми и ме гонят при него. Помогнете ми моля ви в безизходица съм, а срашно много го обичам и съм сигурна,че никога не би направил нещо което ще ме накара да страдам.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (35)

 • #35 от Жена, 19 години 17.11.2017, 14:36 Тук не става на въпрос за сърца, личности, качества и прочие сладникави простотийки. Все пак аз НИКЪДЕ не съм казала, че всички цигани са еднакви и не ме интересува. Тук става на въпрос за гени. Продължавайте да унищожавате гените си по подобен грозен начин, изборът е ваш. За мен подобни хора не уважават себе си и предците си и пр. и това се отнася не само за българите, а и съответно за циганите. Но не съм аз човекът, който да определя и да съди другите, животите са си ваши.


  Forever Free - Forever Alone
 • #34 от Жена, 20 години 17.11.2017, 09:31 Здравей прочетох историята ви и съответно коментарите по нея.... искам да кажа, че и аз съм в същата ситулация и съм много объркана защото трябва да избирам или-или. Или семейството или него. Ще започна от това, че всички ние сме различни, както има разлика от българин до българин така има разлика от роми до роми. Мога да кажа, че той не е като останалите... сега ще кажат всички ехааа те са еднакви(лъжат, крадът), но недейте да слагате всички под общ знаменател. В него има това което не мога да намеря в много хора които са били с мен. Така, че както ми каза той ''Ние ще бъдем Ромео и Жулиета'' а аз му казах техният край не е хубав а той ми каза ''Ние ще го променим, заедно... ще сме един до друг няма нищо по-силно от любовта'' това му бяха думите, които няма да забравя... Бори се, въпреки да е грешно, щом го искате и се чуствате добре то е прости му. За бога стават какви ли не по-лоши неща по Света та това ли е големият и убийствен проблем.
 • #33 от Анонимен 13.11.2017, 10:50 Човек трябва да слуша сърцето си.
 • #32 от Анонимен 09.10.2017, 12:30 До #31 до #30, така като ви чета караниците, или по-скоро спора, смятам че бихте се избили с думи..... Но си мисля и друго, че ако сте лице в лице, няма да си говорите такива неща. Дамата измести темата, цигани-мигани, турци-мурци.... но ако се сетите за Човека съдал България и видитете от къде идва..... Пък и турците като са поробили България са дошли без жени, колко години са ни владяли и от колко сме свободни, сетесе колко сте Българи!!!! И колко време още трябва да мине за да се изчистите. Аре от мен толокова.
 • #31 от Жена, 19 години 11.08.2017, 12:45 30, сладурче, мога да бъда възпитана дама, но ти не си го заслужил по никакъв начин от мен. :) За да се държат подобаващо с теб, трябва да си го заслужиш, а ти от мен не си с тъпите си изкази по мой адрес още в първия си коментар. Няма как говориш тъпотии за някого, без да го познаваш и да очакваш добро отношение от него.

  Трябва да си страшен тъпанар, за да не виждаш разликите между расите. Те са очепрогарящи и всяка раса си има своите характеристики, своите гени и своят начин на живот. Затова неграта в Африка живеят по един начин, азиатците в Азия по втори, а ние Белите по трети начин и този начин е коренно различен при трите раси, но ти понеже си твърде тъп, никога няма да го разбереш. :) Може да сме хора, но сме много различни, а това че слушам Бели изпълнители говори, че обичам и държа на расата си и нищо повече от това.

  Останалата част от коментара ти също е под всякаква критика, защото абсолютно нищо не си разбрал от това, което съм ти написала, понеже си тъп.
  Например, никъде не съм казала, че запетаите са фактор в отношенията между хората и даже не го мисля. :D Просто ме разкририкува за грамотността ми и аз ти казах да погледнеш своята, защото не си в позиция да ме критикуваш и това беше смисъла, но защото си тъп, не си го разбрал.
  Друго, как разбра, че съм имала по- добър живот от моите връстници и че е благодарение на паричките на мама и тате? Как определяш това, след като не ме познаваш и то за втори път? Един от признаците на тъпака е да определя живота и качествата на другите, дори без да ги познава, защото се има за много умен. Е, ще те разочаровам, но по- добър живот от другите не съм имала и даже отчасти беше по- лош, защото като малка, докато другите си лягаха на топличко в легълцата, аз заспивах по масите, дишайки цигарен дим и смрад, защото родителите ми нямаха времето от работа да ме заведат до квартирата и като добавиш и че родителите ми бяха пред развод в онези години, нещата стават още по- сложни. Относно финансите - родителите ми никога не са били нещо повече от средностатистически българи, но ти продължавай да определяш, то е типично за тъпанарите като теб. :)
  Трето, къде съм казала, че това че съм играла танци, ме прави нещо по- специално от другите? Аз дори не го мисля, но явно ти си посреСтвено тъпото парче, защото си го разбрал на криво. :D Ти намеси темата с танците и във връзка с това ти казах, че гИбека за мен не е танц и съм играла истински танци и това по никакъв начин не ме прави нещо повече от другите, но ти понеже си тъпичко на гъз, си го разбрал погрешно. :) Защо си мислиш, че в танците няма тъпи или некадърни хора?
  Да, това за циганите го знам. Престани да се опитваш да ме поучаваш такива факти, защото очевидно нямаш нивото. Казах ти, че чета тези неща. И това ли не си разбрал, защото си тъп?
  Единственото нещо, което позна за мен е егото, а че имам голямо самочувствие е толкова вярно, колкото, че "съм имала по- добър живот от другите". Да знаеш, че си нещо повече от някои хора като интелект и качества, не означава, че имаш голямо самочувствие, а че знаеш кой си и какво можеш. Ти си човекът с голямото самочувствие и смятащ се за много умен, но всъщност си поразително тъп индивид и ти го доказах във всеки един твой изказ за мен. :)
  Ако обичаш, не ми пиши повече.
 • #30 от Мъж 10.08.2017, 00:53 До-19 год. Дама от ком. 28 - От сладурчето.
  Това че имаш остро езиче е хубаво за една млада подрасваща жена. Въпрос на вкус, възпитание и начин на живот. Виж за дама едва ли някога ще станеш, нямаш покритието за това. Миличка запетайките не са решаващ фактор във човешките отношения и ти със нищо не превъзхождаш твоите
  връстници, въпреки че си имала по-добър живот от тях благодарение на паричките на мама а тате.
  Това че си играла танци не те прави по-специална от другите, а факта че слушаш музика само от бели изпълнители сам по себе си говори много за теб. Егото ти е много голямо, но си оставаш едно посрествено тъпо парче със много голямо самочуствие. Не искам да използвам други епитети и нямам никакво намерение да споря със теб, но приеми факта че всички хора са еднакви-без оглед на раса, религия, научно звание или пък че са играли народни, исторически и други танци.
  В заключение ще ти кажа че циганите присъстват във България повече от 700 години и това е факт,
  но има и другото, че човешката глупост измерение няма, а изводите сама си ги направете
 • #29 от Анонимен 07.08.2017, 22:39 Аз също имах връзка година и половина с влага обаче също като теб имах проблеми с нашите и то бая сериозни и също си мислех че го обичам много и че не мога бе него но в крайна сметка мина време и осъзнах че тва не е било обич а просто увлечение и нямах бъдеще с него за това колкото по-рано осъзнаеш това, толкова по-добре за теб
 • #28 от Жена, 19 години 05.08.2017, 16:37 От "дамата на 19" до сладурчето от коментар номер 27.
  Смело мога да твърдя, че съм сравнително грамотна и мога да чета и пиша за разлика от момиченцето от коментар 19, както и от теб и от такива като теб. :) Правописът си го проверявам и държа на него, но като гледам за теб запетаята не съществува, така че неграмотния си ти, но в никакъв случай не и аз. :)
  Защо ми говориш за турското и византийското робство, все едно за първи път чувам за тях, след като точно за тях говоря в предните си два коментара и следователно знам за тях? Явно ти си този, който не може да чете правилно, не аз.
  Аз може и да съм си проверила родословното дърво, защо реши, че не съм? Интересувам се от това и пак смело мога да заявя, че поне шест поколения назад друго освен българи няма в родовете ми, така че моля мери си приказките. :) Чисти българи отдавна няма, както и чисти хора, но българска нация и българско самосъзнание има и тези "примеси" не са достатъчни, за да ни променят. Логично е, но ти явно не си достатъчно умен, за да се досетиш.
  А кое те кара да вярваш, че простотиите на БАН са истина? Смяташ ли, че само две години са достатъчни на някакъв си екип да определи произходът на българите предвид дългата ни и богата история? Да си чел, че идваме от Северен Иран, Древна Персия или други предположения? А да знаеш, че много неща от нашата история са скрити абсолютно умишлено, вероятно и произхода ни или каквото чуеш от ТВ- то или подобно място като БАН, го вярваш безусловно? Още малко ще повярваш и в турското "съжителство". Значи, освен, че си неграмотен и не можеш да четеш правилно, не можеш и да разсъждаваш правилно, а доколко си знаеш историята е много спорно, по- скоро зубриш неясни и съмнителни "факти".
  А как по дяволите реши, че слушкам циганийки и ходя по кръчмички??? Как го реши това??? Ти дори не ме познаваш, не знаеш какво слушам, къде ходя и какво правя в ежедневието си, но ти си великият принц- многознайко, който знае всичко за всички на този свят, и просто няма как да сгреши в подобен изказ! Е, ще те разочаровам, но по кръчмички не ходя, пък в дискотечка и крака ми не е стъпвал. Подобни септични дупки не признавам и най- много да седна в кафене с приятели, но това става рядко, защото просто не ми харесва. Цигарки не пуша и никога не съм пушила, алкохолец не пия и никога не съм се напивала, кафенца също не пия, а до дрога дори не съм се докосвала. За мен чалгийцата и гюбеците са грозна пародия на музика, а колкото до моите предпочитания - слушам всякакъв метъл, наци пънк, дъбстеп, спийдкор и понякога R&B, но от бели изпълнители. Колкото до танци, танцувала съм народни танци, класически балет и исторически танци и то хоеография, но гюбеци - никога! Дете съм на бивши ресторантьори, но циганията и простотията не ме застигнаха, ако че израснах сред такива и в този ред на мисли пак ще ти кажа да си мериш приказките, когато говориш за някой, когото не познаваш, защото най- много да се о*ереш с тъпите си изкази, както вече си направил.
  Както виждаш, правя изключение от пияните ми, заляни и друсани връстници- неграмотници, но за съжаление не може да се каже същото за теб, колкото и да се смяташ за интелигентен. :)
 • #27 от Мъж 04.08.2017, 03:03 До-25 и 26.
  Въпреки че сайта е предназначен за сексуални истории и проблеми а не за етнически ежби :
  Въпросът ми е към 19 годишната дама която си бие в гърдите че е истинска българка.
  Може ли да ми отговори като излезе на заведение със приятели и почти във всички дискотеки и заведения кънти чалга тя като друса кючеците за каква се мисли и възприема.
  Известно ли е на тази млада дама че.
  1. 530 години България е под турско робство
  2. 200 години България е под гръцко робство
  Цар ни е бил татарин милата ни родина е била разграден двор и кой от където минел все наебал някоя българка.
  Преди 5години БАН изпрати специално подготвен екип из целият свят за да търси корена на българина. След две годишен труд, изследвания и прочие крайното заключения на научният екип
  Е че българина произлиза от бившият -ИндоКитай, ,разбирай циганин.
  В качеството си на каква тази млада жена ще определя кой къде и как да живее.
  Първо да провери собственото си родословно дърво, но виж да не се окаже че някой турчин, грък или циганин е натъртил и оправил баба и или прабабата.
  Момиче направете си труда и понаучете историята си, информацията я има във БАН, е да се надяваме че знаете какво е БАН.
  И когато правите забележки на другите че са неграмотни и не знаят да пишат, първо погледнете
  себе си и вашият правопис.
  На практика цялото ваше поколение е неграмотно, и не знаете правилно да четете и пишете. Да не говорим за други предмети и неща.
  Вие не правите никакво изключениие, и самата вие сте една от тях.
 • #26 от Жена, 19 години 01.08.2017, 22:08 От 9 до 19: не може една неграмотница, която пише на България с малка буква и изяжда почти всички запетаи, да ми казва да се "изритвам" от тук. По- скоро ти се махай, защото България няма нужда от неграмотни "българки", тачещи клетите "роми" и турци. За твои сведения и едните, и другите си имат собствени държави и тяхното място е там, а не тук. Пределно ми е ясно, че има много крадливи българи и свестни цигани, но при последните добрите са изключения, а първите, макар и крадливи, правят нещо в живота си, за разлика от 99% от циганите. И не, това не е алчност. Ако обичаш научи значението на тази дума, защото и това не знаеш. А сега ти се "изритвай" от тук. :)
  Кога ще разберете, че българите, циганите и турците са различнии тези смесвания водят само до унищожаване на нашите гени и нашата нация?! А кога ще разберете, ще няма такова нещо като расизъм срещу циганите, а непоносимост към етническа група, защото жиганите не са раса, а етнос!
 • #25 от Жена, 19 години 01.08.2017, 13:10 До 19 от 9.
  Какъв проблем имам с турците ли?! А да се сещаш за турското робство и за зверствата по това време?! Или си едно неграмотно и тъпичко момиченце, на което не му пука за нищо, слушка фикинцето и прави фелацио на някой от "ромски" или турски произход?! Моята родина е България и се пише с главна буква, драга ми неграмотнице! И не аз трябва да се изритвам от моята родина, защото я обичам и мисля за нея, а такива неграмотници като теб, които не мислят за България, тачат разни турци и "роми" и не могат да пишат на собствения си език (българия)! Точно такива безполезни същества тук не са ни нужни, така че изчезвай. :)
  Няма такова нещо като РАСИЗЪМ от бял европеец към циганин, защото расите са три и циганите са от Бялата раса. Това е омраза/ непоносимост кън етнос, а не раса и циганите не са раса, а етнос! Расист си, когато мразиш дадена цяла раса, а не етническа група! За какъв расизъм ми говорите тук?! Може ли да сте толкова неграмотни и да се излагате с тъпите си изкази?!
  Най- любимото ми е като чуя, че циганите (няма такова нещо като РОМИ) или турците били като българите. Така ли, бе, драги ми либерални болни мозъци? Я отидете в циганската махала и вижте как живеят циганите там. Като българите ли живеят или като диви същества, които се колят помежду си с брадви, иначе ги мързи да раборят и затова раждат сумати му и "чавета", за да се възползват от помощите на държавата ни, а едни българи с дете едвам връзват двата края и бачкат като волове, за да си изкарат парите за хляба! Като българите ли живеят или като някакви диваци?! Не ви ли е поне малко обидно като се отъждествявате с някакви неграмотни и лентяйстващи същества?
  Я отидете в турция и вижте как живеят там, защото не живеят като нас българите и изобщо двете групи хора имат много различен начин на мислене от нас, различен начин на живот, различни обичаи и разбирания и пр. Така, че следващият път, в който кажете, че турците и циганите били като българите, се замислете върху това!
  И дайте да се смесваме българи с цигани и турци, щото всички сме били "еднакви" и сме се "обичали" и българска нация няма да остане, точно заради такива лекомислени и промити индивиди като вас! България е преминала през турско и византийско робство, била е на три морета, в кръвта ни има и други "примеси", макар и не толкова значителни и въпреки това ние можем да кажем, че българска нация и българско самосъзнание има, благодарение на нашите прадеди, които са съхранили гените си и не са се смесвали с други хора или не в такава степен! Как си мислите, че сме се съхранили като българи по турско, защото със сигурност не е с лекомислие и смесване като вашето! А да си спомняте за зверствата по това време или за зверствата, които "ромите" извършват над нас българите, които им плащаме токове, води и данъци? Или кротко си вярвате, че турското робство е турско съжителство и гледате циганите и си викате "Горките клети роми"?
  И преди да ме нападнете и да ми кажете, че имало и работещи цигани, които не лъжат и не крадат, както и крадливи и лъжещи българи - да, така е, но тези цигани са изключения, а изключенията подчертават правилото. Нямам против такива цигани, но това не означава, че трябва да тичате и да се съвукоплявате с тях, щото сте се "обичали", а крадливите и лъжливи българи са ми противни и не желая да ги обсъждам, но дори и такива, повечето са постигнали нещо в животите си, за разлика от повечето цигани, които не могат да си напишат първата буква на името!
 • #24 от Жена, 55 години 01.08.2017, 08:14 До, коментари -23, 22, 31:
  Ей, големите българи убедени ли сте че сте такива. Какви са тези глупави расистки умозаключения.
  Че вие сте пълни идиоти. Защо не приемете факта че има лоши и добри хора, всички са еднакви.
  Бил циганин, и какво от това ? Самата авторка твърди че е добър и почтен човек обичат се, хубаво е и на двамата. Какво лошо виждате в тази връзка на двама млади хора. Много тъпи изказвания имате.

  До Авторката:
  Мило момиче, въпреки че моето мнение не е меродавно бих ви посъветвала едно.
  Щом сте убедена, и самата вие твърдите че отлично се познавате и връзката ви е на повече от три години послушай сърцето си. Седнете поговорете със вашият приятел постъпете отговорно и създайте семейно гнездо. Не се съобразявайте със никой, най-малко със тези тъпи расистки изказвания и на тъпанарите които ги пишат и говорят. Родителите ви така или иначе в крайна сметка ще се примирят.
  Предполагам че вашият приятел работи, и ще може да ви издържа, хванете се двамата за ръце, обичате се, млади сте какво по-хубаво от това. Бъдете щастливи, успех -защото ви престоят много трудни моменти от различно естество и при това положение връзката ви ще стане още по-здрава и постепенно всичко ще си дойде на мястото. Късмет, живи и здрави и пишете за развитието на нещата.
 • #23 от Мъж, 60 години 17.07.2017, 00:20 Ходех с едно момиче преди 106 години, та тя ми разправяше, нейна приятелка е била с циганин и виела на умрело като са го правили. Аз от своя страна я попитах защо и тя поне един път не е опитала, просто ей така от интерес, или как. Знаете ли какво ми отговори? Има особена миризма като при негроците и не ми се дига путката. Е те тва е.
 • #22 от Мъж, 36 години 27.06.2017, 10:13 Ти си младо момиче и живота е пред тебе така че съвета ми е колкото можеш по бързо се махай от тоя циганин колкото и да е добър все пак е циганин бъдеще с циганин едно момиче няма няма какво да ти даде няма да имаш почти никакви семейни приятели а за децата ти да не говорим какво ще им е когато поотраснатпросто помисли и донякаде се довери на родителите ти те никога няма да ти мислят лошото. Аз самия съм минал по подобен път преди 15год. и не послушах хората около мен и родителите ми и за малко да си проваля живота минах през ада за да се въстановя от това което може да ти причини сляпата любов, пожелавам ти успех и щастие
 • #21 от Жена, 51 години 04.05.2017, 10:11 Помисли две неща, само.
  1. Какво е бъдещето ти с тоя циганин?
  2. Ще бъдеш ли съгласна, някога на децата ти да викат презрително, че са циганчета?
  Иначе-за секс от време на време, няма проблем. Много жени са го правили и с цигани, турци, че и негри, докато се представят в обществото за монахини, едва ли не...