Любовни истории

Бременна от доведения ми брат

Сподели
Здравейте. Малко съм отчаяна и пиша тук да ми олекне.. преди 2 години пратих покана на доведения брат на сестра ми и брат ми не се познавахме лично не бях се виждала с тях от 11 години започнахме да си пишем и да си говорим по skype и бяхме виртуално заедно но 1 година по късно той си дойде в българия и половина година се виждахме за по една седмица в месеца след това заживяхме заедно той дойде в нас да живее с мен и родителите ми майка ми не можеше да го гледа все пак е син на бившия й съпруг но все пак нещата вървяха добре макар че той е мамино синче не може да работи и не знае как да изкара и един лев но мен парите не ме вълнуват но един ден след половин година нещо стана и той просто извика майка си да го прибере и си тръгна като ме излъга че баща му е направил катастрофа.. след това почнаха лъжите и не отговаряше на обажданията ми на смс-те в продължение на 2 седмици при което аз разбрах че съм бременна а той е първия мъж в живота ..казах му но той помисли че го лъжа за да се върна отидох в неговия град за да му докажа и той уж щеше да тръгне с мене но ме остави на сред центара и аз не знаех как да се пребера и след това казах на родителите му за детето а майка му ми каза че да направа аборт и след това ако искам да умирам аз не знаех какво да права не можех да кажа и на родите ли те ми :( после той всеки ден ме лъжеше че ще си дойде и аз го чаках на гарата но той така и не идваше после разбрах че ми е изневерявал и то не само с една когато му казах че съм направила спонтанен защото кръвта ми беше натровена той пак не ме потърси и не отговаряше на обажданията ми в продължение на 2 седмици а сега пак твърди че ме обича и че иска да сме заедно но продължава да ме лъже пак всеки ден си идва но се нещо уж се обърква. А аз много обичам макар че ми причини един куп гадости за минимално малко време не мога да се откажа от него Аз се опитвам да не се впечатлявам и да се правя, че не е станало нищо, за да избегна скарване, обаче понякога не мога да си мълча като някоя безхарактерна овца. Не знам дали причината е трудното и рядко виждане или съм му омръзнала...Преди, когато се дърпах беше много настоятелен, сега вече се промениха нещата. Какво да направя според вас, да зарежа ли всичко?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Мъж 12.12.2014, 10:14 И двамата сте за трепане, той най-вече. А ти с твоята наивност и глупост!
  • #3 от Мъж 12.11.2014, 20:11 Била си му поредната жертва или поредното развлечение. Не можеш да върнеш времето, но те съветвам да гледаш само напред и да намериш момче, което ще те цени и уважава.
  • #2 от Жена, 33 години 10.11.2014, 09:26 Той ти е причинил куп гадости, а ти продължаваш да го обичаш
  • #1 от Жена, 30 години 10.11.2014, 09:23 Зарежи всичко, това е моят съвет