Други истории

Трябваше ли да я изчукам ?

Сподели
Здравейте приятели.
Да започнем така.. момче от голям град съм на 21 години. Мога да кажа, че изглеждам сравнително добре, често привличам женско внимание, излизам всяка седмица когато съм свободен, не съм някой задръстен тип, имам хубава работа и приличени доходи, но съм доста скромен. Не обичам показност и да се правя на някой, който не съм, както 80% от хората по дискотеките, а и не само там правят Доста пъти съм можел да изчукам някое момиче, но не съм го правил от съвест, просто не чувствам че е редно. Може би доста хора ще си помислят, че съм глупак, но не ми допада идеята за секс за една нощ. Предполагам, че вече сте си изградили някакво мнение за мен след написаното по горе. Продължавам направо към историята си, за да не разтягам излишни локуми. Та... адски много харесвам едно момиче на 17, живее почти до нас на 5 минути. Познаваме се от няколко години и още в първия миг, когато я видях разбрах, че е нещо повече от другите момичета. Много е сладка, добра и мила. Би помогнала на всеки, стига да има възможност.
Ситуацията за която ще ви разкажа се разигра снощи (22. 12. 2017).
Бяхме с приятелите на дискотека както всяка седмица, но този път доста пийнах и усетих, че започва да ми става кофти. Реших, че е по-добре да си тръгна вместо да оставам. Все още беше сравнително рано ( около 01:00 - 01:30 ). Излезнах навън, викнах си такси и се прибрах в къщи. Легнах на леглото и се опитах да заспя, но не ми се спеше изобщо. Въртях се из чаршафите 20-30 минути и по едно време се звънна на вратата. Звънеше се доста усърдно. Първоначално си помислих, че е станало нещо сериозно и доста се притесних, защото от както се помня почти никой не звъни на звънеца, освен домоуправителя да иска пари... още повече в 2 през нощта. Тъй като нашите щяха да ходят на вила същата вечер и нямаше да са в нас си помислих че може да са си тръгнали по рано. Както и да е, станах, погледнах през шпионката и видях въпросното момиче, което споменах по горе. Адски много се стреснах, защото нямах идея какво прави пред нас. Отворих вратата, а тя беше доста пияна. Дори не попита дали може да остане, а направо си влезе. Едвам се държеше на краката си, залитна към мен а аз я гушнах, така както малко дете плюшена играчка. Чувствах се по добре от всякога, дори не мога да го опиша с думи. Попита ме дали може да остане да спи в нас, за да не я виждат техните в такова състояние. Естествено и разреших. Заведох я в стаята си и влязох в банята да се поизмия малко. След 5 минути, когато излязох тя беше легнала на леглото ми само по бельо. Първоначално се стреснах, след което си помислих, че ударих джакпота, но разумът в мен надделя. Седнах до нея и й казах да се облече, защото може и да съжалява на сутринта, все пак беше доста пияна, а аз нямаше как да знам какви са и мненията за мен в трезво състояние. Досега сме имали само приятелски излизания и нищо, което да ми дава знак, че ме харесва. Заведох я да си легне в другата стая на спокойствие. На сутринта, когато се събудих тя беше легнала и заспала до мен. Станах, като гледах да не я събудя и направих по една закуска и кафе. След като, се наядохме си говорихме около 30 минути, но за снощната случка не стана и дума. Реши, че вече е време да си ходи, а аз я изпратих до тях. Прегърна ме и се прибра, след което и аз.
Дължа да отбележа, че няма как да сме заедно с нея поради редица обстоятелства, които не съм спомен, а не мисля че има и нужда.
Кажете ми правилно ли постъпих като не я изчуках или направих грешка ? Може би няма да имам втора такава възможност, но както вече споменах съм доста съвестен и не ми е на сърце да използвам пияна девойка. Сега като се замисля над ситуацията имам чувството, че съм я сънувал. Дори не ми се струва реална. Вие как бихте постъпили на мое място ?
Въпросът ми е главно към жените, тъй като вероятно ще бъда упрекван от мъжете.
Благодаря на всеки, който прочете историята ми.
Желая ви всели празници и приятно посрещане на 2018.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

  • #5 от Мъж, 33 години 13.01.2018, 11:48 Постъпката е достойна за уважение. Но като я изпращаше що не и каза бе човек че и имаш мерак. Аз бих си направил устата.
  • #4 от Мъж, 46 години 30.12.2017, 22:00 правилно си постъпил, щом имаш и причини да не бъдеш с нея, това е правилното решение. Искам да ти дам един съвет, когато си харесал някоя жена не се притеснявай а и кажи
  • #3 от Мъж, 40 години 29.12.2017, 07:22 Евалла, пич! Искам да живея в свят с повече хора като тебе.
  • #2 от Alexis213 (Изпрати съобщение) 27.12.2017, 00:26 Постъпил си повече от правилно ! Дано има повече мъже като теб в днешно време, защжто са рядкост ! Евала
  • #1 от Мъж, 43 години 25.12.2017, 13:23 Постъпил си правилно. Не се притеснявай. Тя го оценява.