Сподели
Аз съм българин. До сега никога не съм имал гадже циганка. Момичетата - българки, които познавам, никога не са ходили с цигани. Но чел съм в такива форуми, мъже - цигани да се хвалят, че имат гаджета българки или са чукали българки. Ако тия българки са проститутки, то това не се брои. То и аз съм чукал циганки, ама проститутки. Та въпросът ми е към всички, които прочетат - вие знаете ли за такива случаи - българки с мъже- цигани. Ще е интересно и да разкажете истории, ако знаете.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Ristov (Изпрати съобщение) 29.09.2018, 15:42 Аз преди около една година си пуснах обява в един сайт за тройка! Писа ми мъжа от семейството! Бяха цигани. Каза ми че много иска да гледа как някой чука жена му! Казах му че много, много не харесвам циганки, а той ми каза: НЕКА ДА ТИ ИЗПРАТЯ СНИМКИ ВСЕ ПЪК! (те са кардараши) Като видях снимките, онемях... ! Много хубава циганка. Жената в момента е на 35, а мъжа на 38 и имат две деца! Разбрахме се да се видим, дойдоха ми на гости и правихме секс! Оказа се, че мъжа й, свършва много бързо - има няма, 5 минути и е готов, а и не е надарен, а на мен спаднал ми е 15-16см. , а на него толкова надървен, а на мен надървен ми е 21см. Побърквахме се с нея от чукане и до ден днес, идват на гости. Той само гледа и си прави чикии, а ние двамата с нея се чукаме.
  • #3 от Анонимен 09.03.2018, 14:43 В моя град, където 50 процента от населението са цигани има няколко такива двойки, българки с цигани, имаше и 2ма българи с приятелки циганки.
  • #2 от Мъж, 39 години 23.02.2018, 15:32 Като цяло, няма такава тенденция - българките да се пускат на цигани.
  • #1 от Жена, 52 години 16.02.2018, 21:15 Имам приятелка, малко по-възрастнаот мен, кояторедовно го прави с двама младежи от цигански произход. Срещу минимално заплащане. Плаща им за да са с нея. На въпроса ми, не я ли е страх, отговаря, те са чистоплътни, ползуват презерватив, много страстни а единия бил особено надарен. Разликата във възрастта в единия случай бил над 30 години.