Други истории

Присъщо ли е на нас жените (момичета) да харесваме същия пол, от колкото на мъжете (момчета)?

Сподели
Сигурно, мнозина от Вас ще се опитат да игнорират тази тема, но не сте ли се замисляли, някога за следното:
-Дали на нас момичета, някак си, е по-присъщо да имаме привличане към същия пол, от колкото го правят мъжете ?
- Дали ''женското приличане'' е по-толерирано явление в обществото, от колкото между момчета?
- Забелязвали ли сте някога двама мъже да вървят хванати за ръка по улицата?! И ако Да, виждали ли сте осъдителните погледи на други хора? А колко пъти Вие сте го направили с най-добрата си приятелка, и даже, това не го усещате, като нещо нередно? Нали? А забелязали ли сте, че хората около Вас, не Ви обръщат почти никакво внимание!!
- Колко пъти от любопитство сте си пуснали език с най-добрата си приятелка, за да си направите кеф, да убиете скуката. Аз лично съм го правила. Даже успявах и да се подмокря.
- Колко пъти сте си представяли, когато мастурбирате, че се целувате и галите с готина мацка? Зная, че почти всички от нас сме го правили, но ни е страх да си го признаем, първо на себе си и след това на хората около нас.
Не виждам нищо срамно нито грешно в това. Ще бъда щастлива, ако честно и безпристрастно изкажете своето мнение и становище без задръжки и изкуствени ''морални думи''. Разсъждаване по темата е анонимно, и затова давайте... пишете!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (8)

  • #8 от Мъж, 33 години 13.01.2018, 12:19 Признавам без полиция че и аз си падам по жени.
  • #7 от Жена, 21 години 21.11.2017, 01:29 Според мен няма нищо срамно да се коментира тази тема. Аз съм жена, която обича секса с мъже и да има връзка с тях, но когато мастурбирам и съм си пуснала нещо много повече ме възбужда секса между две жени и много приятелки са ми споделяли същото. Бих пробвала секс с непозната жена, за емоцията и усещането. :)
  • #6 от Мъж, 72 години 31.05.2017, 15:59 Да по присъщо и приемливо е. А има и би сексуални мъже.. На мен лично много ми допадат бисексуалните жени. В лично чата съм vinarsko
  • #5 от Мъж, 45 години 18.04.2017, 17:20 Съпругата ми е бисексуална. Това ми го заяви още преди 20 години, когато бяхме гаджета. Каза, че иска да се омъжи за мен, при условие, че да не й се бъркам в личният и избор, за сексуални предпочитаня. На мен лично, не ми пречи. Свикнах и тя свикна. Казах й, че нямам нищо против.. и ето... така си живеем, вече почти 15 години. Запознавала ме е със своите ''приятелки'', водеше ги у нас. Даже, преди години, имаше една, която сама предложи, да бъдем близки и тримата. Жена ми, малко се възпротиви, но след като видя, че никой от нас тримата няма нищо против, се съгласи. Беше хубаво, все докато те двете нещо не се скараха за някакви глупости, и оная реши да замине за Дания. Но, проблема дойде от друго. Дъщеря ни вече порасна, и започна да вижда ''нещо'', което, явно й прави впечатление. Започна с някакви неудобни въпроси и това ни накара, малко да поспрем с ''купоните'' и идването на ''гости'' на различни ''каки и лели''. Ведъж се опитахме да говорим с нея, но тя ни каза, че всичко и е ясно и че за нея е най-важното мама и тате да са щастливи, и да не се карат, както родителите на другите и приятели и съученици. Времето ще си покаже, но основто бих искал да кажа, да не се месим в живота и щастието на други. Животът няма повторение.
  • #4 от Жена, 21 години 12.04.2017, 12:50 Аз съм би-сексуална, и не се срамувам. Кеф ми е да бъда обладана от готин пич, който да ме люби страстно, но, обичам и да се гушкам и цункам с нежни мадами. И к'во лошо има в това. Животът си е мой, и искам да си го живея както намеря за добре. Не държа сметка на никой, и също така, не бих искала някой да ми дава акъл ''кое е редно-а кое не''. Поздрав за темата.
  • #3 от Мъж, 38 години 12.04.2017, 10:50 Мисля, че майка ми е бисексуална. Преди време, у нас често идваше една леля Дора. Изобщо не ми правеше впечатление, че, когато баща ми беше нощна, тя много често идваше у нас. Двете спаха заедно на спалнята (въпреки, че имахме стаята за гости), и чувах често от моята стая, която е на 2-рия етаж, че късно през нощта се пуска душ в банята. Тогава, изобщо не се бях замислил, но сега, след като прочетох всичко това, нещо започва да ме ''човърка''.... май, има нещо вярно във всичко това.
  • #2 от Мъж, 80 години 11.04.2017, 23:45 Имам чуството, че този и подобни други сайтове са поръчка на някакви агенции или организации с цел да видят колко е изпляскал народа. Всеки ден се срещам с познати и непознати на вид нормални мъже и жени питайки се вече (като имам в предвид какви неща изчетох), дали не са поредните ненормалници от форумите правещи се на такива, каквито не са и всъщост тука някой психо... лог пуска теми и ви гледа сеира.
  • #1 от Жена, 37 години 11.04.2017, 15:21 Поздравление за темата. Много пъти размишлявах за това и си поставях същия въпрос. Обичам да се самозадоволявам. Имам много секс-играчки и често го правя бавно и продължително, с най-различни фантазии в главата. И сега като се замисля вярно, че най-разтърсващите оргазми получавам, точно когато си фантазирам с жена. До сега никога не посмях да опитам наистина с жена въпреки, че имах предложения. Мислих, че това ''нещо'' е неморално, имах задръжки.. но, сега, като се замисля, може би трябва да опитам. Да, съгласна съм, че това е по-присъщo на нас жените .