Сподели
Здравейте, искам да споделя и моята интимна история с вас, реших да остана анонимен за да се чувствам по - сигурно когато споделям историята си.

Имам си приятелка която е по - малка от мен с две години, много е красива и много се обичаме, дори планираме един ден да се съберем заедно като нормално семейство. Проблема обаче е, че веднъж докато бяхме двамата с нея и се връщахме от ресторант се случи така, че няколко млади хулигани на възраст около 15 - 16 години започнаха да се заяждат с нас и да подсвиркват неприлични неща на приятелката ми, тя много се смути и се гушна в мен, а аз се опитах да отблъсна вулгарните келеши, те се ухилиха до уши и казаха, че ако не съм бил аз да я защитя, те щели да я изчукат до смърт. Тя много се уплаши, а аз страшно се ядосах, реших, че трябва да наритам поне един от тях тримата, те обаче избягаха защото някаква възрастна жена им се скара да не се заяждат защото щяла да извика полиция. Прибрахме се у нас доста изнервени, тя бе уплашена, а аз разгневен, опитахме се да забравим случката. И когато си легнахме, аз започнах да си мисля за онази част от сцената в която единият от младежите каза, че щял да изчука приятелката ми. Не знам какво ми стана и дали съм имал вътрешни фетиши или нещо от този род, но страшно много се възбудих когато ми мина мисълта през ума какво ли щеше да бъде ако някой наистина оправяше любимата ми дама на сърцето, а аз стоях и гледах как тя ми изневерява. Страшно много се смутих в себе си, защото знам, че когато двама души се обичат те си имат доверие един на друг и би трябвало подобни порочни мисли да не ми идват на ум, уви от тогава се загнезди в съзнанието ми този фетиш и изглежда не ми дава мира от доста време. Не знам дали да споделя с нея това което изпитах тогава като чувство или да си премълча от страх да не ме помисли за някакъв откачалник? Все пак я обичам и не искам да си мисли, че съм някакъв перверзник които се е извратил отвсякъде и си мисли само за секс.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Мъж, 33 години 13.01.2018, 13:04 Нормално е пич, не се кахъри.
  • #2 от Анонимен 26.01.2017, 14:14 Прочетох внимателно историята ти. Доказано е, че човешкото съзнание има способността да си представя (фантазира) разни неща, било то сексуални или каквито и да било други. Нещото, което ви се е случило в никакъв случай не е било приятно. Не можеш да върнеш времето. Това е нещо напълно нормално! Гледай напред и недей да се смущаваш! Успех! :)
  • #1 от Анонимен 21.12.2016, 08:13 Не и казвай, но не заради причините, които си изброил. Няма лошо във фетишите, стига никой да не е в тях насила, но веднага ми изниква в главата друга червена лампичка. Именно - за нея, психологически, случката е, и сигурно ще остане известно време страх. Вътрешен, неизказан страх. Такъв ефект имат хулигански случки над възпитаните хора, особено момичета. В този и страх ти се явяваш сигурността, безопастността и така се преодолява след известно време. Ако обаче този единствен позитивен образ и сподели, че това, което е можело да и се случи го възбужда, не само ще те отблъсне, а може и да попречи на случката да си изчезне от само себе си и да я задълбочи. Фетиша си е истински и много хора се възбуждат от това, но точно ти, точно сега нямаш право на това, по-добре си мълчи и си фантазирай, а ако мине време и още си го мислиш може да и споделиш и да си направите компанийка с някой пич и да си се кефите, но трябва да се постараеш да го разграничиш по всякакъв начин от това, което тя помни и я плаши.