Други истории

Не знам дали живота ми има смисъл

Сподели
Здравейте... Момче на 18 години съм. Не знам дали някой ще ме разбере, но все пак имам някаква надежда... Преди няколко години разбрах, че съм гей... Разделям живота си преди да разбера и след. Има огромна разлика. В началото бях объркан, но след това като се замислих за случки още от детството всичко ми стана ясно и мъката в мен намери централно място. Докато го пиша това душата ме боли. Толкова ми е трудно, толкова ми е тъжно. Откакто разбрах всеки ден го приемам като трудност и просто трябва да стана, за да си свърша задълженията. Усмихвам се, смея се понякога, но не съм щастлив. Знаете какво е обществото ни и ако се узнае, то ще бъда отритнат. Макар че вече се чувствам така и без да се знае. Не мога да комуникирам с хората, чувствам се толкооооваа различен. Не съм положителен човек и нямам никаква харизма. Но как да бъда като знам какво ме очаква тепърва. Като малък си мислех как ще имам жена, ще създам семейство. Сега всичко това е просто един мираж. Искам просто да съм като другите момчета, но не както повечето хора казват "нормалните"... Наистина не мога да повярвам, че това се случва Хорааа, не знаете колко е тежко. Да живееш в една лъжа. Всички около теб да са заблудени. Да имаш хора около теб, а да няма с кого да споделиш. Да знаеш, че този човек ще те разбере и ще е до теб, въпреки това. Въпреки насаждането на омраза срещу такива като мен. И да споделя на родителите ми, което е ужасен вариант знам, че ще ми кажат, че просто съм объркан. Спокоен съм само, когато дойде време да си легна и да заспя, изчезвайки от реалността. Нямам мотивация за нищо. Не ми се учи. Не мога да се съсредоточа, не ми се спортува, не ми се излиза никъде. Просто животът ми няма никакъв смисъл. Толкоова ми е тъжно и тъпо, не знам какво да правя вече. Не съм направил някоя простотия, която ще ме освободи от тази нереалност, само заради родителите ми, защото не мога да им го причиня. Но какво причинявам на себе си като съм още тук...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Wanderer (Изпрати съобщение) 09.02.2018, 17:08 И аз бях така, но си намерих един приятел, който също е такъв и с него си споделям всичките си проблеми, той също се чувства така, но след като се намерихме разбрахме какво е щастие, щастие да имаш верен приятел, с когото да споделяш всичко - и проблеми, и притеснения, и преживявания, просто трябва да откриеш този човек, аз бих предложил аз и моят приятел да ти помогнем да се почувстваш по-добре, но не мисля, че ще е възможно да се запознаем, но все пак ще се радвам да си прочел коментара ми, макар да е с 2-3 месеца закъснение.