Други истории

Не обръщай внимание на тормоза

Сподели
Аз съм момиче на 16 съм и напоследък имам много проблеми. Понякога си казвам ако ме нямаше това може би нямаше да се случи и вдичко щеше да е различно. Всичко което ми се случва ми докара психически проблем който се отрази на белите ми дробове. Започнах да имам задушавания не достиг на възух и когато ставах нервна трябваше или да бия по някоя стена или сядах и започвах да плача. Много хора ме изкараха к*рва и предателка. Изгубих приятели но изглежда че те не са били истински. Не знам с кого да говоря вече никой не може да ме разбере не смея да говоря с родителите ми защото не искам да ги занимавам с глупости похарчиха много пари за лекарствата ми. Вкъщи имаме много проблеми парите не стигат има семейни караници и когато вече си голям и рязбираш всичко става по трудно. Единствения човек на когото все още имам доверие е бившия ми приятел той е единствения човек който ме подкрепяше каквото и да стане и дори и сега когато не сме заедно все още ме подкрепя колкото и да е странно. Не пиша историята си за съвети или да трогна някого просто искам да я споделя някъде защото ми е адски трудно и съм само на 16 години а ми е писнало от живота който живея. Искам да кажа само че колкото повече внимание обръщаш на нещата те стават по зле и не бива да ги отразяваш дръж ги възможно най дълеч от теб.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж, 33 години 09.09.2019, 20:16 Здравей, ти си толкова млада още. Не се тормози а намери нещо в което да се фокусираш и смени кръга на познатите си! Намери нова любов, започни да спортуваш и в един момент всичко ще се отпуши. И аз бях като тебе долу горе, но го преодолях и всичко остана зад мен. Жалко че няма как да се видим, много бих искал да си полафим на по кафе и да ти разкажа аз като бях колкото тебе колко колко ми беше тежко и самотно и как се оправих!