Други истории

Хлътнах заради секс...

Сподели
Здравейте! Преди известно време бях писала история тук, в която исках съвет за едно момче, и по-точно как да го вкарам в леглото си. Е, успях за щастие. От тогава сме го правили два пъти. Първият път беше пагубен, нищо не усетих, само дето толкова го исках... но втория беше невероятен, все едно бях с друг човек, по-хубаво не ми е било. От тогава не спирам да мисля за Него. По принцип сме приятели, и знам че той не иска връзка. Също така след като го направихме първия път се държеше така сякаш нищо не е станало, същото е и в момента. Пишем си редовно, но има някаква бариера. Предполага се, че щом ме е увещавал втори път да си легна с него значи ме е харесал малко или много. Помогнете ми, много искам да бъда пак и пак с него, а за нещо повече, времето да покаже. Очаквам вашите мнения и съвети, благодаря.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 29.05.2018, 20:25 Ами просто му пиши, намеквайки какво искаш. Щом те е повторил, сигурно няма да се дърпа за 3ти път, а ти явно за момента си доволна на секс, а нататък времето ще покаже, както сама каза. Бариерата, която се усеща е колебанието ти да настъпиш границата на приличния чат и да си му кажеш, че го искаш. Не чакайте само на мъжа да пише/казва "трудните" неща след написването на които се чувстваш като, че си си подал главата да погледнеш през дупката и не знаеш какво ще и се случи. Като си стигнала до там, че знаеш какво искаш, сега следва да направиш нещо, така че да се сбъдне.