Други истории

Харесват ме по-големи жени от мен.

Сподели
От дълго време съм необвързан и нямам сериозна връзка с жена на моята възраст. На 37 съм. От доста време си търся приятелка, Оглеждам се постоянно, заглеждам се по някои, които ми харесат. Ако ги познавам, търся да се заговоря с тях. Два пъти непринудено се запознах с две жени, които бях срещал преди, но не ги познавах. Нищо не се получи, отрязахаме веднага щом разбраха, че искам да излеза с тях. Тези, които ги познавам от моето обкръжение, щом усетят, че започвам да флиртувам ми "затварят" вратата. Пробвах със сайтове за запознанства, но там успеха беше никакъв. Общо взето общуват с мен, докато само говоря с тях по обичайни въпроси. Работата ми е такава, че постоянно се срещам с нови хора. Прави ми впечатление отдавна, че по-възрастните 45-55 години им е хубаво, когато говоря с тях и да ме виждат. Някои от тях се закачат "ела да пием кафе пак", пускат покани за кафе, "ще те заключим тук при нас", така започват в един момент да се държат сякаш сами се предлагат за флиртуване и сваляне. Но аз търся жена, която искам да я сваля и спечеля подходяща за моята възраст. Да започна да излизам с нея. Но както ви казах, не се получава с тях, 10 от 10 ме режат. Пиша на случайни, които ми допадат в нета и те бързо ме отпращат. Дори да са свободни и да търсят някой, ме отбягват.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 33 години 13.01.2018, 13:01 Което не става с пари, става с много пари ;-)
  • #1 от Мъж, 71 години 30.01.2017, 12:52 Здрасти, няма да се отказваш. МЪЖА Е ЛОВЕЦ и ти си кани и разговаряй, бъди упорит и ще успееш. ЖЕНАТА ИСКА внимание да бъде номер едно за теб, прави постоянно комплименти, . НЕ се отказвай или отчайвай, има много жени и при теб ще доиде щастието, а доколкото по възрастните жени никога не им отказвай и те са живи същества и ти също затова си правете кефа. Може да си поговорим в чата на лично инфо съм vinarsko Успех и много младост ти желая.