Други истории

Как да реагирам на съседката?

Сподели
Моля за съвет, аз съм момче на 17г. В нашият блок има една съседка която е на 31г. За мен тя има перфектното тяло, не е слаба, но не е и дебела. А лицето и излъчва някакъв сексапил, който направо ме влудява още когато я видях за пръв път преди 4г. На няколко пъти сме говорил нея, но нещата са до там. Тази година на 8-ми март се засякохме в едно нощно заведение. Тя бе с колегите си, а аз с моята компания. В реда а нещата след няколко наздравици започна купона. Компаниите се смесиха на дансинга и аз танцувах с нея. Дори я поканих на няколко бавни танца. Може и да ми се е сторило, но тя доста силно се притискаше към мен. Дори на вторият бавен танц си пуснах леко ръката надолу, а тя не само че не реагира, а ме притисна силно. Това бе последният ми танц с нея за вечерта, моята компания реши да се премести на техно парти и аз тръгнах с тях. Като отидох на новият купон ми беше тъпо, за това си тръгнах. Тъкмо когато слизах от таксито, от пресечката се зададе друго такси. От него излезе моята съседка. Изчаках я и заедно влязохме в хода, а после в асансьора. В асансьора не издържах и признах, че много ме привлича. Тя само е погледна и се засмя. Направих опит да я целуна, тя ми извъртя един страхотен шамар. Разбрах много добре, че няма да ме огрее и съм един пълен неудачник в нейните очи. След може би две седмици, когато се качвах да взема асансьора на стълбите стоеше въпросната съседка. Аз я поздравих, а тя изчака да дойде асансьора и се качи с мен вътре. Докато пътувахме на горе, тя ми се извини за шамара. Спряхме на етажът и, а тя преди да слезе ме целуна по двете бузи. Това ме обърка, но аз продължих да се държа само любезно с нея. През юни месец се засякохме в едно нощно заведение. След няколко часа отново танцувахме с нея. Този път тя ми показа, че и харесва да танцувам с нея и няма проблеми ръцете ми да шарят по нея. В малките часове си тръгнахме заедно с едно такси. Пуснах и ръка, а тя само се ми се усмихна. Всичко обаче се промени отново, когато влязохме в асансьора. Приближих се да я целуна и отново изядох плесник. Това наистина на ме обърка. На следващият ден се повтори ситуацията с извинението. Бях шокиран и не знаех как да реагирам. Моля за съвет, какво да правя? Тази жена ме побърква? И с всеки ден я желая все повече и повече.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 03.11.2017, 16:52 Кажи ѝ директно че ако иска нещо може да я огрее, но да спре да ти се прави на интересна. В противен случай не се занимавай и не ѝ се хващай на номерата, защото така сам намаляваш активите си.