Сподели
Искам да се обърна към всички граждани на България и изобщо към всички читатели - не се оставяите на болеста-мания, тя има много прояви.Не знам как го тълкува науката , но мисля че бихте могли да се информирате чрез интернет. Мисълта ми е че не трябва да се оставяте на едно забавление да стане смисъл на живота Ви или причина да провалите този свои живот. Забавлявайте се живейте, но знайте че ако стигнете до извода че някое от забавленията ви е смисъл на живота, трябва да се консултирате с психолог. Може да е смешно , но лошото е че човек разбира за проблема доста късно, след като си направи грешни изводи. Искам да споделя свои личен опит-секса, наркотиците и музиката са просто забавления и не трябва да се взимат на сериозно въпреки че сами по себе си могат да бъдат фактори, условия и тн...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Жена 09.08.2014, 17:29 Та ти си на 12 бе пикльо какъв секс какви наркотици и каква музика....ходи при мама и недей влезай в такива сайтове! :)