Други истории

Иска секс, но не и връзка

Сподели
Здравейте на всички, ще ви разкажа за една много лична моя история и ще се надявам да ме помогнете. Няма да споменавам нито години нито нищо, просто ще кажа в каква ситуация попадам. Запознах се с едно момче от моя град преди около 2 години, от негова странна нямаше никакъв интерен. Преди няколко дни той ми писа и докато си пишехме ми каза че преди матурите не търси нещо сериозно, защото ще заминава за Англия след това, аз му казах добре то и аз не търся, но не беше така. Както си му е реда си имахме първа среща, просто седяхме навън говорихме си и се разхождахме, помислих си че нещата могат да се получат, но май греша. В петък ме покани в тях да гледаме един филм, в началото си седяхме, гледахме и говорихме, но той ме целуна. Аз му казах виж по-добре да спрем до тук и да не се виждаме повече, той ми каза защо? Аз му казах че съм момиче с достойнство и че няма да му дам един път и да ме остави и като се видим да не се познава, и избухна караница, почна да обяснява че иска да ни е хубаво, но не търси сериозно от което аз се почуствах много гадно. Той всякаш крие всичко, страх го е да не го видят с мен, не иска сериозна връзка иска само секс и снощи ми каза така, аз няма да те оставя, почна да ме стиска и каза че не е за единия път и че иска и след това да се виждаме и да правим секс.
Та въпроса ми е какво да правя да го зарежа ли докато е време, да се впусна ли и аз в тази игра, или понякакъв начин да го накарам да ме хареса, знам че насила хубост не става но трябва да има начин, трябва да направя нещо, за да го задържа и да го накарам да иска да е с мен и заради други неща.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 33 години 13.01.2018, 13:07 Пусни му на човека, може пък да се задържи.
  • #1 от Мъж, 21 години 24.01.2017, 16:26 Ами, не че нещо ама хич не знаеш как се играе тая игра май? Това, че той иска само секс и е малко вероятно да остане за повече е факт. Не го защитавам, щото се вижда, че само търси секса, но ти абсолютно си му потвърдила, че това е ок и после " дай да спрем до тук.. аз съм с достойнство", не знам си какво, то и аз бих се изнервил. Значи той си ти казва човешки, че не търси нищо сериозно, което си значи търся да се забавлявам, и ти си му казала, че и ти така. Само до тука вече губиш право на достойнство като си поиска, защото си се съгласила и със чисто женския си навик го пренебрегваш тоя факт все едно, че щом не си го мислела все едно, че не си го казала, ама не е така - казала си, че не търсиш сериозно = и аз искам само да се чукаме. После той те кани, забележи, да гледате филм, което е универсалния код за " ела да правим секс" и ти пак се съгласяваш, до тук вече си му потвърдила два пъти, че си навита само да те изпраска, пък после... надежди говежди. И след цялото това намекване и натвърдване и потвърждаване човека най-накрая с ръце около теб и в бойна готовност и ти му изтърсваш " Дай да спрем до тук, аз съм момиче с достойнство и не съм за единия секс само".... К'во?!? Аз не уважавам това, което прави, но и аз бих ти се развикал, щото ебаси кви очаквания си вдигнала, потвърдила (два пъти) и накрая се правиш на ударена и разочароваш човечеца и става ясно, че си лъгала като циганин. Боготворя дамите, но има някои жени дето все едно ви се говори на чужд език и вие само кимате и създавате някакво очакване, че сте разбрали и че сте съгласни, ама накрая си знаете своето. Не може така да му отговаряш каквото си мислиш, че искаш да чуе, за да продължи да си пише с теб и да не очакваш думите ти да имат някаква стойност и да не те догонят с меките обещания, които си дала когато му дойде времето... не се дръж детски и или си изпълни поетото (със свободна воля и по личен избор, два пъти) задължение или направо му признай, че си лъгала като каруцар и всъщност не може да разчита на нищо, от това което сте се съгласили да му дадеш, щото въртиш курвенски номера. Може да парафразираш малко, ама запази основния смисъл, че да не му обещаеш пак нещо без да знаеш и после да стане пак " ама то.. ама аз... ". Научете се да говорите само ако го мислите и че като кажеш нещо си вързан с него и може да дойде ден да го дължиш на другия. Не знаят да говорят още, камо ли да флиртуват, тръгнали връзки да търсят... разпасана работа...