Сподели
Искам да споделя, че в последно време наблюдавам, че когато аз самия погледна момиче, което е нормално да се гледа мъжете започват да ме поглеждат и да злобеят все едно жените са техни. Злобата се усилва когато дадена жена ме погледне когато аз я гледам. Забелязал съм това, защото когато погледна жена и на няколко метра до нея има мъже, които виждам как си променят до голяма степен изражението до завист. В интерес на истината аз не трябва да обръщам много на това, защото жените са за това за да се гледат и да се действа с тях, но ме дразни факта, че мъжете си вирят носа където не трябва и ме гледат злобно все едно са техни, а те първо на първо не са действали за да разберат дали дадената жена ще тръгне с даден от тях

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж 18.08.2014, 16:17 Много внимание обръщаш и дори не се знае дали някой те гледа теб точно. Гледай си жените и не се занимавай с другите.