Други истории

Системи в Еврофутбол

Сподели
На 18 години съм и не знам дали това е мястото за споделяне на този проблем, но ако някой разбира да пише. Та играя еврофутбол от няколко години и все с малко пари и печеля от време на време. Проблемът е че искам да играя системи а информацията в сайта не ми помага. Значи скоро съм си набелязал общо 5 мача (3 с коефициент над 2.00 и два с по-малък) и искам да ги пусна на системи 3 от 5. Нали за да може ако ми ги подреди по 3 мача ако хвана двата с малък коефициент и един с голям да спечеля нещо. Аз знам как да ги пусна ама искам да питам за колко пари се пускат. Например аз искам да пусна целия фиш за 2 лева, но може ли така или трябва да е поне по лев на мач за да запазя коефициентите (не да ми ги дели на 0,50 или 0,30). Освен това искам да знам ако хвана 4 или 5 мача пак ли се бори за печалба или не? Благодаря предварително и нека пишат само хора които знаят.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж 02.04.2015, 17:03 Тук говориме за СЕКС бе СМОТАН!ОТИВАЙ В ПАРКА ДА ГОВОРИШ СЪС ДРУГИТЕ СМОНАНЯЦИ ЗА ФУТБОЛ!ПУУУУУУ