Сподели
От няколко дни не мога да спя,не мога ям,не мога да работя нормално.Мисля единствено за това,което направих.Сигурно в очите ви ще съм най-долният и жесток човек на тази земя и се смятам за такъв.Имах приятелка някъде около година на 18 години.Студент съм във втори курс,имам по-малък брат в седми клас и от време на време се отбивам в училището да видя как се справя.Там се запознах с момичето,чието сърце разбих.Беше по свита от другите,нямаше много приятели,но пък за сметка на това много учеше,примерът на класа.Не беше имала приятел,именно заради срамежливостта и.В началото бяхме приятели,после нещата се задълбочиха и станахме гаджета.Много сгреших с това което направих.Постоянно и пълнех главата с глупости,често отварях въпроса за секса и че ,когато има любов има и секс.Че една връзка се гради на това.Тя не беше готова психически на тази стъпка,не го желаеше и чак сега го разбирам.Не знам дали алкохолът ми повлия онази вечер,дали нещо друго ,но го направих,преспах с нея насила,тя не го искаше а аз я насилих.Направих я жена по такъв гнусен и отвратителен начин,че не мога да се погледна в огледалото.Срамувам се да се нарека мъж.Когато всичко свърши тя си тръгна разплакана,тогава осъзнах какво съм и причинил.Смени си номера,премахна ме от фейсбук,скъса всякакви връзки с мен и с право.Чувствам се адски виновен,близките и казват,че постоянно си е вкъщи и плаче,не знаят причината но аз я знам и това ме убива.Много сгреших,много.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Анонимен 02.01.2017, 15:56 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
  • #3 от Анонимен 01.12.2015, 14:54 Не си сгрешил, ако възстановиш контакта.
    Момичето е в по-голям стрес от теб.
    Трябва да и помогнеш, а така ще помогнеш и на себе си.
  • #2 от Мъж 23.12.2014, 15:18 И защо се оплакваш тук сега? Какво очакваш от хората, да те съжалят ли? Това, че си бил пиян, не те оправдава, напротив по-лошо става. Ако имаше разум или каквото и да е в главата ти, нямаше да постъпиш така с нея, още повече, че на нея и е за първи път, ти си за затвора, предай се на полицията, кажи им какво си направил. Една жена ще има секс когато тя го поиска, а не когато я насилят. Ти си тъпак.
  • #1 от Мъж 22.12.2014, 11:22 Моли се да не те обвини в изнасилване, че тогава лошо ти се пише.